SpaBalancer fles in helder water
Relux Spa fam. vd Sluis
Waterbehandeling
Biologische waterbehandeling middel voor uw spa jacuzzi whirlpool soft tub of hot tub, zeer gebruik vriendelijk en de tot wel een jaar lang helder water zonder het water te verversen.

Spa Balancer is biologisch en hersteld de natuurlijke balans, verwijdert kalk en andere stoffen die niet in het water thuis horen. Met spa balancer wordt uw spa of swim-spa pas echt schoon zonder gebruik van chloor! Nooit meer vuil en problemen met stinkend of verkleurd water in uw spa / swim-spa / hot tub/ soft tub/ jacuzzi of whirlpool!

Spa Balancer is het allerbeste waterbehandeling middel voor uw spa of swim-spa, whirlpool, soft tub, hot tub, jacuzzi of bubbelbad. Het is revolutionair voor de beste waterkwaliteit helder en fris water om nog meer te genieten van uw spa of swim-spa.

Spa Balancer werkt totaal anders en is niet te vergelijken met andere producten het grote verschil is dat het water in leven wordt gehouden in plaats van het te doden.

Met gebruik van Spa Balancer is het wel belangrijk om het filter zeker de eerste dagen goed schoon te houden. Omdat alle afval stoffen uit uw spa / whirlpool gefilterd moet worden. Ook worden de leidingen, pompen en jets schoongemaakt. Gemakkelijker of eenvoudiger is uw spa / swim-spa / jacuzzi / soft tub niet schoon te houden.

De voordelen van Spa Balancer.

  • zeer gebruiksvriendelijk
  • biologisch
  • goed voor uw huid, geen irritaties of droge huid meer
  • helder en fris water
  • door de hoge kwaliteit en de natuurlijke werking hoeft u slechts een keer per uw water te verversen van uw spa / swimspa / hot tub / soft tub / jacuzzi / whirlpool.

 

Zie ook www.spabalancer.hyves.nl voor reactie´s en ervaringen van mensen die al zijn overgestapt naar SpaBalancer.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag neem dan direct contact met ons op per email of telefoon.

!