Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen
Spa Balancer voor waterbehandeling
Wat is Spa Balancer?
Met het revolutionaire waterverzorging concept van Spa Balancer heeft u in de toekomst geen verdere toevoegingen nodig, om uw water helder en schoon te houden.

Spa Balancer is de innovatie, waarmee u het water in uw spa/swim-spa of jacuzzi helder, schoon en reukloos houdt - compleet biologisch en chloorvrij. Spa Balancer reinigt niet alleen het water, het verwijdert betrouwbaar overtollig kalk en allergeen.

Door Spa Balancer is uw spa/swim-spa -water bijzonder zacht en uw huid wordt niet meer geïrriteerd. Daarmee behoren huidirritaties tot het verleden. Uw huid droogt niet meer uit en behoudt de natuurlijke zuur beschermingslaag. Spa Balancer verandert de aanwezige kalk in het water en beschermt de techniek van uw spa/swim-spa/whirlpool. Daardoor wordt de levensduur van uw spa aanzienlijk verlengt en kunnen dure reparaties van verkalkte pompen en gecorrodeerde verwarming worden voorkomen.

Ook de kussens en isolatie afdekking van uw spa/swim-spa krijgen een veel langere levens-duur, omdat deze niet meer aan de agressieve dampen van desinfectie middelen bloot staan.

In plaats van iedere twee tot vier maanden uw spa/swim-spa/whirlpool -water te verversen, kunt u het water met Spa Balancer veel langer gebruiken. Zo spaart u het milieu en gelijkertijd energie en geld.

Zie ook www.spabalancer.hyves.nl voor reactie┬┤s en ervaringen van mensen die al zijn overgestapt naar Spa Balancer.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag neem dan direct contact met ons op per email of telefoon.

!